Apparaten en accessoires
打拋豬肉
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒 去籽切碎1 - 2 根
-
薑5 克
-
紅蔥頭5 克
-
油1 大匙
-
豬絞肉 (粗)300 克
-
醬油1 大匙
-
味醂1 茶匙
-
是拉差香甜辣椒醬2 大匙
-
米酒1 大匙
-
白胡椒粉2 小撮
-
新鮮九層塔 只取葉子、切碎20 片
-
魚露1 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
15.135 g
Calorieën
579 kJ /
138 kcal
Vetten
6.533 g
Vezels
0.245 g
Koolhydraten
2.412 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
充滿好奇的料理家
11 recepten
Taiwan
Taiwan
東南亞風味在我家
11 recepten
Taiwan
Taiwan