Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 油
- 10 克 薑 ,切片
-
15
克 黃豆醬
of 5 克 豆豉 - 300 克 排骨 ,切段(約3公分)
- 150 克 水
- 200 克 苦瓜 ,去籽和白瓤,切塊(約5公分)
- 100 克 鳳梨 ,去皮去芯,切塊(約5公分)
- ¼ 茶匙 白胡椒粉 ,依個人口味調整
- 鹽 ,少許,依個人口味添加
- Voeding
- per 4 人份
- Calorieën
- 1096.1 kJ / 262.2 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 20.2 g
- Vezels
- 1.832 g