Apparaten en accessoires
香菇炒莧菜
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 人份
Ingrediënten
-
純芝麻油10 克
-
薑 去皮,切絲30 克
-
莧菜 只取葉子300 克
-
新鮮香菇 切片(約0.5公分)140 克
-
水30 克
-
枸杞 泡軟備用20 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
254.7 kJ /
60.9 kcal
Vetten
2.8 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
9.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
養生有鈣念
11 recepten
Taiwan
Taiwan