Compatibele versies
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Manti dough
- 250 g baker's flour, plus extra for dusting
- 250 g baker's flour
- 1 egg
- 125 g water
Wagyu beef and sauce
- 100 g beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)
- 1 pinch Aleppo pepper, plus extra to serve (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 tsp salt
- water, for boiling
- 20 g unsalted butter
- 100 g Turkish sausage (sucuk), cut into pieces (see Tips)
- 100 g frozen peas
- 100 g cocktail pickled onions
- 50 g capsicum paste (see Tips)
- 10 fresh mint leaves
- Aleppo pepper, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1942.1 kJ / 462.4 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 1519.9 mg
Alternatieve recepten
Caesar salad dressing
10min
Guacamole
10min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 λεπτ.
Toum
15min
Tarator (tahini dip)
5min
Cheese sambousek
1h 45 min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2 Std. 30 Min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1h 50 min
Samke harra
35 Min
Saffron arancini
25 godz. 25 min