Compatibele versies
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Manti dough
- 250 g baker's flour, plus extra for dusting
- 250 g baker's flour
- 1 egg
- 125 g water
Wagyu beef and sauce
- 100 g beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)
- 1 pinch Aleppo pepper, plus extra to serve (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 tsp salt
- water, for boiling
- 20 g unsalted butter
- 100 g Turkish sausage (sucuk), cut into pieces (see Tips)
- 100 g frozen peas
- 100 g cocktail pickled onions
- 50 g capsicum paste (see Tips)
- 10 fresh mint leaves
- Aleppo pepper, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1942.1 kJ / 462.4 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 1519.9 mg
Alternatieve recepten
Keftethes (Greek meatballs)
40 Min
Fig and maple bourbon fizz
168h 20min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 Min
Veal involtini
35min
Chicken moghrabieh
25 Std. 15 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Pears in red wine
3h 20min
Grain salad lettuce cups
1h 55min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30 min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1 Std. 10 Min