Compatibele versies
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Manti dough
- 250 g baker's flour, plus extra for dusting
- 250 g baker's flour
- 1 egg
- 125 g water
Wagyu beef and sauce
- 100 g beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)
- 1 pinch Aleppo pepper, plus extra to serve (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 tsp salt
- water, for boiling
- 20 g unsalted butter
- 100 g Turkish sausage (sucuk), cut into pieces (see Tips)
- 100 g frozen peas
- 100 g cocktail pickled onions
- 50 g capsicum paste (see Tips)
- 10 fresh mint leaves
- Aleppo pepper, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1942.1 kJ / 462.4 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 1519.9 mg
Alternatieve recepten
Salmon niçoise salad
35 min
Samke harra
35 min
Hazelnut Bavarian
6 godz. 25 min
Lamb sfiha
1h 20min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Sicilian prawn salad
40min
Golden baklava
25 godz. 25 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Spanish flan
7 godz. 55 min
Three cheese pides
1h 40min