Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g oleju
-
200
g grzybów shiitake, świeżych, pokrojonych w plastry
of 200 g grzybów shiitake, suszonych, uprzednio namoczonych, pokrojonych w plastry - 150 g marchewki, pokrojonej w słupki (0,5 x 8 cm)
- 95 g pora, pokrojonego w plastry
- 900 g bulionu warzywnego, płynnego (patrz wskazówka)
- 40 g pasty miso
- 80 g wody
- 250 g tofu, średnio twardego, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 1 szczypta soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- cebula dymka, pokrojona w 3 mm plastry, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 377 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pikantna zupa imbirowo-limonkowa z wędzonym tofu
30 min
Azjatyckie spring rolls
1 godz. 20 min
Zupa miso
45 min
Sałatka z wodorostów wakame z grzybami mun i sezamem
45 min
Wegetariańskie chop suey
1h 5min
Kimchi
49h 40min
Azjatycka zupa warzywna z tofu
1h 30min
Pak choi na parze z sezamem i sosem sojowym
40min
Zupa z kimchi i tofu
30 min
Onigirazu (japońskie kanapki ryżowe) z szarpanym łososiem teriyaki
1h 10min
Japońska zupa ramen
1h 50min
Koreański ramen z tofu
50 Min