Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g liści kolendry, świeżych
- 620 g batatów, pokrojonych na kawałki
- 200 g czerwonej cebuli, przekrojonej na pół
- 1 - 2 łyżeczki czerwonej pasty curry
- 20 g oliwy z oliwek
- 500 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 400 g mleczka kokosowego
- 20 - 30 g soku z limonki, świeżo wyciśniętego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1136.9 kJ / 271.5 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Krem marchewkowo-imbirowy z soczewicą
50min
Upiększająca zupa krem z batatów Laury Drost
35 min
Zupa krem marchewkowy z kolendrą
25min
Zupa krem z papryki z żółtą soczewicą i mlekiem kokosowym
40min
Kremowa zupa batatowo-pomarańczowa
30min
Tajska zupa z krewetkami (Tom Kha Goong)
40min
Zupa z batatów i cukinii z imbirem
25min
Krem z dyni piżmowej z mleczkiem kokosowym
30min
Zupa tajska z kurczakiem i batatami
20min
Kokosowa zupa z kurczakiem
35 min
Krem curry z kalafiora z pulpetami drobiowymi na ostro
55min
Zupa krem z batatów i marchewek
45 min