Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g kaparów, konserwowych, odsączonych z zalewy
- ½ łyżeczki papryczki chili, suszonej, w płatkach
- 1 - 2 ząbki czosnku
- 20 czarnych oliwek, bez pestek, pokrojonych w plasterki
- 30 g oliwy z oliwek, extra virgin
-
800
g krojonych pomidorów, z puszki
of 800 g przecieru pomidorowego, typu passata - 1 - 2 szczypty cukru (optioneel)
- 1 łyżeczka soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 348.5 kJ / 83.3 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 6.4 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 590.3 mg
Alternatieve recepten
Penne all'arrabbiata
20 Min
Spaghetti aglio e olio
35 Min
Pasta à la Norma
50 Min
Pisto - hiszpański gulasz warzywny
50 Min
Spaghetti z kaparami i anchois
35 Min
Sos neapolitański
1 Std.
Penne puttanesca
50 Min
Sos romesco
1 Std. 25 Min
Czerwone pesto
5 Min
Sos arrabbiata
40min
Sos warzywny (ortolana)
1h 5min
Sos amatriciana
50 Min