Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 350 g bulw kopru włoskiego, pokrojonych na kawałki
- 250 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 40 g pora, tylko biała część, pokrojona na kawałki
- 30 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do skropienia
- 500 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu drobiowego (na 0,5 l), pokruszona - sól, do smaku
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 804 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1024 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa z batatów i cukinii z imbirem
25min
Krem z młodej kalarepy z olejem koperkowym
50 min
Zupa krem z selera z jabłkiem
55 min
Zupa krem z marchewki z tymiankiem
35 min
Zupa krem z batatów i marchewek
45 min
Zupa krem marchewkowy z kolendrą
25min
Zupa krem z porów
30 min
Krem marchewkowo-selerowy z oliwą ziołową
45 min
Prosta i uniwersalna zupa krem
45 min
Upiększająca zupa krem z batatów Laury Drost
35 min
Krem marchewkowo-imbirowy z soczewicą
50 min
Zupa krem z marchewki, pietruszki i quinoa
45 min