Compatibele versies
Guisado de feijão encarnado com abóbora e ovo escalfado
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g salsa
- 1500 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 50 g vinagre de vinho branco
- Azeite q.b. p/ pincelar
- 6 ovos
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 100 g bacon cortado em fatias finas
- 400 g tomate em pedaços
- 500 g abóbora cortada em cubos
- 80 g pimento verde cortado em tiras finas
- ½ c. chá de piripíri (optioneel)
- 850 g feijão encarnado cozido escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1269.6 kJ / 303.4 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 1195.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Estufado de lentilhas com legumes
1h 45 min
Guisado de feijoca
25 Min
Bolonhesa de lentilhas
50 min
Empadão de legumes
1 Std.
Estufado de amendoim africano
50 min
Strogonoff de legumes
30min
Feijão-verde guisado com ovos escalfados
1h 15 min
Feijão e abóbora com natas e coentros
1 Std.
Guisado de grão com tomate e especiarias
45 Min
One pot de lentilhas e espinafres
1 Std.
Ervilhas com ovos escalfados
1 Std.
Strogonoff de cogumelos com batata-doce
40 Min