Compatibele versies
Massa com tomate-cereja e pesto de coentros e avelã
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g queijo da Ilha
- 1000 g água
- 2 c. chá de sal
- 250 g massa cappelletti
- 100 g azeite, mais q.b. p/ envolver a massa
- 15 g coentros
- 50 g avelã
- 1 pitada de pimenta
- 150 g tomate-cereja cortado em metades
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2362.7 kJ / 564.7 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 50.6 g
- Vetten
- 35.4 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1237.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Esparguete integral com pesto de ervilhas
30min
Espinafres e cogumelos com ovos escalfados
25 Min
Salada de arroz com melancia e mozarela
45 Min
Salada de feijão e maçã
15min
Massa cremosa de salmão e alho-francês
35 Min
Salada de três leguminosas
35 Min
Salada de trigo com pimentos e azeitonas
30min
Noodles com pesto de rúcula, requeijão e presunto
40 Min
Linguine com camarão e tomate-cereja
30min
Esparguete integral com molho de abacate e 'parmesão' vegan
25 Min
Tagliatelle com cogumelos e cebola
25 Min
Tagliatelle com cogumelos salteados
40 Min