Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g queijo parmesão
- 180 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 120 g cenoura cortada em pedaços
- 40 g azeite
- 30 g concentrado de tomate
- 500 g carne picada vegetariana
- 1 c. sopa de caldo de legumes caseiro
- 1 c. sopa de molho inglês
- 100 g cogumelos frescos cortados em fatias
- 1000 g batata-doce s/ casca, cortada em pedaços (3-4 mm aprox.)
- 280 g leite gordo
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- ½ c. chá de noz-moscada
- 30 g manteiga
- 1 pé de tomilho, só as folhas p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1801.7 kJ / 430.6 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 11.4 g
- Natrium
- 691.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche vegetariana com espinafres e pimentos
1 Std.
Sopa proteica de lentilhas e feijão-preto
40 min
Tarte de batata-doce e sopa de cenoura com coco e frango
1 Std.
Menu: Arroz de legumes com fiambre e omelete e trifle com noz e uva
30 min
Gnocchi de feijão-branco
1h 10min
Esparguete de batata-doce com caril e espinafres
2 godz. 25 min
Omelete proteica
30 min
Falafel de cenoura
15 min
Bolonhesa de frutos secos
35 min
Quiche de ratatouille e mascarpone
55min
Massa com atum e brócolos no forno
30 min
Empadão de couve-flor
1ωρ. 35 λεπτ.