Compatibele versies
Costeletas de borrego e puré de ervilhas e espinafres
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g queijo parmesão
- 800 g costela de borrego (sela completa)
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 120 g vinho tinto
- 620 g água
-
½
c. chá de caldo de legumes caseiro
of ½ cubo de caldo de legumes - 20 g manteiga
- 40 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 10 g alcaparras
- 2 dentes de alho
- 10 g salsa
- 5 g hortelã
- 5 g manjericão
- 1 ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 450 g ervilhas descongeladas
- 60 g espinafres
- 1 limão, só a raspa
- 120 g natas
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2365 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Molho para carne assada
15min
Coq au vin
1h 30min
Coxas de pato com molho de mirtilo e salteado de legumes
3h 30min
Mistura rústica de especiarias para pão
Geen beoordelingen
Almofadas de batata
14h 40min
Peito de pato com molho de laranja
2h 20min
Vichyssoise de espargos
40 Min
Pastéis de sapateira
2h
Caldo de pato com noodles e nabiças
50 Min
Perna de borrego com iogurte e especiarias
29u. 50min
Costeletas de porco em sous-vide com molho de abacaxi e batatas assadas
3h 25min
Lombo de porco recheado com maçã e frutos secos
1h 35min