Compatibele versies
Costeletas de borrego e puré de ervilhas e espinafres
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g queijo parmesão
- 800 g costela de borrego (sela completa)
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 120 g vinho tinto
- 620 g água
-
½
c. chá de caldo de legumes caseiro
of ½ cubo de caldo de legumes - 20 g manteiga
- 40 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 10 g alcaparras
- 2 dentes de alho
- 10 g salsa
- 5 g hortelã
- 5 g manjericão
- 1 ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 450 g ervilhas descongeladas
- 60 g espinafres
- 1 limão, só a raspa
- 120 g natas
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2365 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coelho de fricassé com batata nova
45 min
Capão com recheio de miúdos e de castanhas e batatas de rebolão
11h 40 min
Espetadas de camarão e limão com molho de mostarda
50 min
Salmão assado com molho picante e miso
7 godz. 30 min
Caril de borrego
45 min
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
1hod. 40min
Caril de frango à moçambicana
35min
Frango com alho e uvas
2 Std. 10 Min
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
2 Std. 5 Min
Peito de pato com molho de laranja
2hod. 20min
Borrego guisado com batatinha nova
55min
Frango guisado com batata-doce e ervilha
8 godz.