Compatibele versies
Costeletas de borrego e puré de ervilhas e espinafres
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g queijo parmesão
- 800 g costela de borrego (sela completa)
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 120 g vinho tinto
- 620 g água
-
½
c. chá de caldo de legumes caseiro
of ½ cubo de caldo de legumes - 20 g manteiga
- 40 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 10 g alcaparras
- 2 dentes de alho
- 10 g salsa
- 5 g hortelã
- 5 g manjericão
- 1 ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 450 g ervilhas descongeladas
- 60 g espinafres
- 1 limão, só a raspa
- 120 g natas
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2365 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salteado de vitela com legumes
35 min
Borrego mediterrânico
10 godz.
Moqueca de salmão
2h 35 min
Coelho com feijoca e arroz
1h 10min
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
2h 5min
Taças de couve roxa com frango
25min
Lombinhos de porco com crosta de pistácio e puré de couve-flor - TM31
2 Std. 30 Min
Guisado dos reis
13h 10min
Besugo grelhado com salada de feijão-frade
30 min
Peru de Natal
1 Std. 30 Min
Risoto de laranja com pato
35 min
Robalo a vapor com molho de lima
35 min