Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Água q.b. p/ cozer a massa
- 2 c. chá de sal
- 350 g massa fresca de tinta de choco tipo spaghettini (ver dica)
- 35 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 80 g vinho branco
- 15 g concentrado de tomate
- 200 g tomate em pedaços
- ½ c. chá de piripíri seco
- 1000 g mexilhão fresco limpo
- Coentros picados q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2457 kJ / 587.2 kcal
- Eiwitten
- 40.6 g
- Koolhydraten
- 63.6 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 1912.8 mg
Alternatieve recepten
Esparguete negro com frutos do mar e molho de maracujá
40min
Linguine com salmão, queijo-creme e lima
50min
Salada de cogumelos, bacon e espinafres
30min
Salada morna de lulas e camarão com legumes e ovo
50min
Linguine com camarão e tomate-cereja
30min
Salada de lulas grelhadas com guacamole
30min
Linguini com camarão e cogumelos
40min
Esparguete com mexilhões e molho de mostarda
45min
Linguine com delícias do mar e agrião
25 Min
Esparguete preto com camarão
45min
Esparguete de frutos do mar
45min
Risoto de açafrão e mexilhão
45min