Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolle in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
- 1500 g di polpo fresco a pezzi (4 cm)
- ½ cucchiaino di paprika piccante
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 250 g di spaghetti spezzati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1709 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 44.38 g
- Koolhydraten
- 32.69 g
- Vetten
- 11.18 g
- Vezels
- 2.85 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpetti affogati
45min
Penne al sugo di calamari
40min
Calamari alla marchigiana
35min
Fusilli alle cozze piccanti
Geen beoordelingen
Zuppa di crostacei e seppie
1 Std.
Mousse di baccalà e avocado
30 Min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1 Std.
Cachupa de peixe
50 Min
Pasta integrale fagioli e cozze
1 Std.
Mezze maniche con fagioli e cozze
1 Std.
Spaghetti alla marinara in bianco
50 Min