Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolle in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
- 1500 g di polpo fresco a pezzi (4 cm)
- ½ cucchiaino di paprika piccante
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 250 g di spaghetti spezzati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1709 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 44.38 g
- Koolhydraten
- 32.69 g
- Vetten
- 11.18 g
- Vezels
- 2.85 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Cozze ripiene alla pugliese
1 Std. 25 Min
Cozze allo zafferano
55 Min
Filetti di salmone in salsa di acetosa
40min
Polpo in rosso
35 Min
Costolette di agnello con crema di melanzane e menta
45 Min
Salsa all'aglio per pesce e crostacei
15 min
Marmitako di polpo
50min
Riso con polpo
1h 10min
Ditalini polpo e cozze
1h 10min
Porcini al funghetto
50min
Risotto al nero di calamari
40min