Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de cebolleta cortada en trozos
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de lomos de bacalao desalado en trozos
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva)
- 1 tomate en dados
- 140 g de queso mozzarella en dados
- 100 g de hojas de espinaca frescas
- 10 g de vinagre
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de orégano seco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1087 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 17.6 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 16.6 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de alubias blancas
5min
Salpicón de legumbres con palitos de cangrejo
10 min
Ensalada de garbanzos con bonito y vinagreta de pimiento rojo
10 min
Bol de sepia con ensalada de verano (sepia amb trempó)
15 min
Ensalada de judías blancas con aguacate y cherry
10 min
Ensalada de garbanzos con bacalao y encurtidos
30 min
Sepia con ensalada de verano (Sepia amb trempó)
15 min
Ensalada de judías blancas con berberechos
2h 20min
Tabulé de lentejas
10 min
Ensalada de judías blancas con salmón ahumado
5min
Ensalada de lentejas con brotes y aguacate
10 min
Ensalada de lentejas con mozzarella, alcachofa y tomate
5 Std.