Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de cebolleta cortada en trozos
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de lomos de bacalao desalado en trozos
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva)
- 1 tomate en dados
- 140 g de queso mozzarella en dados
- 100 g de hojas de espinaca frescas
- 10 g de vinagre
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de orégano seco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1087 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 17.6 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 16.6 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de judías blancas con salmón ahumado
5min
Ensalada de lentejas con mozzarella, alcachofa y tomate
5h
Ensalada de alubias blancas
5min
Tabulé de lentejas
10min
Ensalada de lentejas con brotes y aguacate
10min
Salpicón de legumbres con palitos de cangrejo
10min
Sepia con ensalada de verano (Sepia amb trempó)
15min
Ensalada templada de garbanzos, pimientos rojos y pollo
25min
Ensalada niçoise con emulsión de sardinillas
35min
Bol de sepia con ensalada de verano (sepia amb trempó)
15min
Ensalada de garbanzos con bacalao y encurtidos
30min
Xató
15min