Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 1 cebolleta recta (en rodajas diagonales de 2 mm)
- 8 tallos de cebollino picados
- 1 cucharada de pasta de soja fermentada coreana (doenjang)
- 1 - 4 cucharaditas de pasta de chile coreana (gochujang), al gusto de picante
- ½ cucharadita de azúcar
- 2 - 3 cucharadas de aceite de sésamo tostado
- 200 g de agua
- 400 g de pak choi en trozos de 4 cm
- 1 cucharada de semillas de sésamo tostado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 453 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 7.2 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de garbanzos (Chana masala)
20 min
Dhal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35 min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2h 40min
Pasta de curry rogan josh - Subcontinente indio
10min
Curry en polvo - Subcontinente indio
10min
Lassi salado - India
5min
Zatar - Oriente Próximo
5min
Vindaloo de cordero - India
1h 40min
Curry verde tailandés de pollo (Kaeng khiao waan) - Tailandia
45 min
Curry en polvo etíope (Berbere)
5min
Curry de garbanzos rogan josh - India
25 min
Curry de pollo ceilandés (Koththu roti) - Sri Lanka
1 godz. 20 min