Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 1 cebolleta recta (en rodajas diagonales de 2 mm)
- 8 tallos de cebollino picados
- 1 cucharada de pasta de soja fermentada coreana (doenjang)
- 1 - 4 cucharaditas de pasta de chile coreana (gochujang), al gusto de picante
- ½ cucharadita de azúcar
- 2 - 3 cucharadas de aceite de sésamo tostado
- 200 g de agua
- 400 g de pak choi en trozos de 4 cm
- 1 cucharada de semillas de sésamo tostado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 453 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 7.2 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coliflor tikka masala
30min
Menestra thai con salsa de ostras y arroz jazmín
45 Min
Ensalada marroquí de berenjenas (zaalouk)
55min
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1h
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2 godz. 40 min
Tabulé - Líbano
2h 15min
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2 godz. 10 min
Fideos de cristal con verduras y carne (Japchae) - Corea
2u. 30min
Ensalada japonesa de pepino con aliño aromático de hierbas
15 Min
Kimchi de verduras
48h
Falafel con ensalada y salsa tahini
9 Std.
Paté libanés de berenjena (Baba ganoush)
1h 15 min