Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 pellizcos de azafrán
- 100 g de agua caliente
- 8 clavos enteros
- 1 cucharada de azúcar moreno
- 2 cucharadas de garam masala (ver receta básica)
- 1 cucharada de sal
- 1 cucharada de pimentón
- 2 palos de canela
- 1 cucharada de jengibre molido
- 2 cucharaditas de chile seco desmenuzado
- 2 hojas de laurel secas
- 30 g de jengibre fresco en trozos
- 40 g de dientes de ajo
- Voeding
- per 200 g
- Calorieën
- 995 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 0.6 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de garbanzos (Chana masala)
20 min
Dhal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35 min
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40 min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2h 40min
Arroz kashmiri - India
30 min
Pollo tikka masala
30 min
Vindaloo de cordero - India
1h 40min
Garam masala - Subcontinente indio
5min
Tandoori masala - Subcontinente indio
10min
Curry de garbanzos rogan josh - India
25 min
Curry de pollo ceilandés (Koththu roti) - Sri Lanka
1 godz. 20 min
Naan indio
1h 40min