Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucharaditas de semillas de cilantro
- ½ palo de canela
- 4 - 5 granos de pimienta de Jamaica
- 1 ½ cucharaditas de semillas de fenogreco (alholva)
- 8 clavos enteros
- 1 ½ cucharaditas de jengibre molido
- 3 - 5 g de pimienta de Cayena molida
- 1 cucharadita de semillas de cardamomo
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de ajo en polvo
- 15 g de pimentón dulce ahumado de la Vera
- 1 cucharadita de cúrcuma molida
- ½ cucharadita de nuez moscada molida
- Voeding
- per 75 g
- Calorieën
- 489 kJ / 117 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 14.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35min
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40min
Dhal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35min
Estofado de berenjena picante
30min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2h 40min
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1 godz.
Guiso especiado de tomates con huevos (Shakshuka) - Israel
50min
Pan etíope (Injera)
49 Std.
Vindaloo de cordero - India
1 godz. 40 min
Curry vietnamita de pescado
45min
Guiso de lentejas etíope (Misir wat)
35min
Coliflor tika masala
30min