Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de sal
-
200
g de arroz de grano largo
of 200 g de arroz basmati - 200 g de batata en trozos de 2-3 cm
- 100 g de ramilletes de brócoli
- 2 dientes de ajo
- 10 g de jengibre fresco en rodajas finas
- 40 g de chalotas en mitades
- 20 g de aceite vegetal (maíz, girasol, coco)
- 200 g de berenjena en dados de 2 cm
- 400 g de leche de coco
- 2 - 3 cucharaditas de pasta de curry verde
- ½ pastilla de caldo de verduras desmenuzada
- 100 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- 1 cucharadita de azúcar moreno
- 20 g de zumo de limón
- 80 g de guisantes congelados
- 80 g de maíz en conserva escurrido
- hojas de cilantro fresco para servir
- 1 lima en gajos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1111 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 809.5 mg
Alternatieve recepten
Curry de garbanzos y verduras
25min
Dhal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35 Min
Curry de lentejas y calabaza al vapor
1h 15min
Rollitos fríos con salsa de cacahuetes (Goi cuon) - Vietnam
20 Min
Curry vegano de berenjenas
50 Min
Garbanzos thai con gambas, leche de coco y lemon grass
25min
Curry verde tailandés de pollo (Kaeng khiao waan) - Tailandia
45 Min
Curry verde thai vegetariano y arroz al horno con lemon grass
1小时 20 分钟
Curry indio de verduras
50 Min
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40 Min
Vichysoisse de maíz Thai
2 godz. 30 min
Curry de gambas
30 Min