Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 150 g de lentejas pardinas
- 40 g de avellanas tostadas
- 1000 g de agua (y algo más para remojar las lentejas)
- 1 cucharadita de sal
- 1 diente de ajo
- 120 g de pimiento rojo en trozos
- 35 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolla en juliana fina
- 2 cucharaditas de pimentón dulce
Dip de tofu
- 250 g de tofu firme
- 20 g de aceite de oliva
- 10 g de vinagre de sidra
- 15 g de salsa de soja
- 1 pellizco de sal
- 50 g de zumo de limón
-
1
cucharadita de azúcar de coco
of 1 cucharadita de azúcar moreno
Tacos
- 10 hojas de lechuga
- 10 g de cilantro fresco (solo las hojas)
- brotes germinados para servir
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 686 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Gratén de berenjena, calabacín y lentejas rojas
1h
Hamburguesas de tofu y torta de verduras
1 godz. 30 min
Falafel de garbanzos
13 Std.
Ensalada de garbanzos con tofu
25 min
Goulash de soja con dumplings
1h 25min
Chile sin carne
1h
Sopa de miso con vegetales
20 min
Curry indio de verduras
40 min
Nuggets vegetarianos con trigo sarraceno
1 godz. 10 min
Dip de queso vegano de anacardos
5min
Curry de batatas y brócoli
20 min
Curry vegano con tofu
30 min