Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de tomate maduro en cuartos
- 180 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de lentejas rojas partidas
- 350 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 berenjena cortada en rodajas de 7-8 mm (aprox. 300 g)
- 1 calabacín cortado en rodajas de 7-8 mm (aprox. 300 g)
- 100 g de queso rallado vegano
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 716 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 9.79 g
- Koolhydraten
- 13.85 g
- Vetten
- 8.54 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2h
Zoodles con boloñesa rápida de lentejas
15 min
Curry vegano con tofu
30 min
Coliflor y brócoli con crumble de anacardo
50 Min
Lasaña vegetal con boloñesa de soja
1h
Moussaka de lentejas
2h 20min
Papillotes de tofu en cama de verduras
30 min
Pastel de lentejas
1 Std. 55 Min
Chile sin carne
1h
Ensalada templada de lentejas, coliflor y judías
30 min
Hamburguesas de brócoli con vinagreta de rabanitos
1h
Crumble estilo indio
1h