Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ cucharadas de comino en grano
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 1 trozo de jengibre fresco (2,5 cm)
- 2 clavos
- ½ - 1 chile verde fresco (optioneel)
- 1 cucharada de semillas de cilantro
- 1 cucharada de cúrcuma molida
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de tomate triturado en conserva
- ½ cucharada de garam masala
- 2 cucharadas de pulpa de tamarindo
- 400 g de garbanzos cocidos (lavados y escurridos)
- 3 - 4 ramitas de cilantro fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 641 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 16.44 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 7.92 g
Alternatieve recepten
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40min
Curry de garbanzos y verduras
25min
Dhal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2 Std. 40 Min
Pasta de curry rogan josh - Subcontinente indio
10min
Chile sin carne
1h
Curry indio de verduras
40min
Curry de lentejas y calabaza al vapor
1h 15min
Guiso de verduras de raíz
1 Std. 40 Min
Garam masala - Subcontinente indio
5min
Curry de garbanzos rogan josh - India
25min
Crumble estilo indio
1h