Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 15 g de menta fresca (solo las hojas), y algo más para espolvorear
- 10 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo) (optioneel)
- 500 g de tomates (en cuartos y sin semillas)
- 250 g de cebolletas en cuartos
- 80 g de zumo de limón
- 50 g de bulgur
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 567 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 12.6 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de garbanzos (Chana masala)
20 min
Curry indio de verduras
40min
Ensalada tabulé
1 godz. 20 min
Tzatziki (dip de yogur y pepino)
10h 5min
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1h
Arroz kashmiri - India
30 min
Pasta de curry rogan josh - Subcontinente indio
10 min
Curry de garbanzos rogan josh - India
25 min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2 godz. 40 min
Curry de gambas
30 min
Galette de cebolletas y queso con mayonesa de tofu
1h 15min
Vindaloo de cordero - India
1h 40min