Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de zanahoria en trozos (3-4 cm)
- 100 g de cebolla roja en 2 trozos
- 15 g de zumo de limón
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 12 aceitunas negras sin hueso (en rodajas)
- 700 g de agua
- 150 g de cebada perlada lavada
- 150 g de brócoli en ramilletes pequeños
- 150 g de judías verdes frescas en trozos (3 cm)
- 180 g de queso feta en dados
-
1
cucharada de perejil fresco picado
of 1 cucharada de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1677.5 kJ / 401.2 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 36.2 g
- Vetten
- 22.6 g
- Vezels
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40 dk
Ensalada tabulé de quinoa
25 dk
Pilaf de lentejas y bulgur con calabaza
50min
Ensalada de cuscús con dátiles y almendras
15 min
Ensalada de salmón, kale y quinoa
1sa
Risotto de cebada perlada
1sa
Ensalada detox con kale
10 dk
Pilaf de mijo con remolacha y judías verdes
20 dk
Ensalada de quinoa con calabacín y zanahoria
1h 30min
Tabulé de lentejas
10 dk
Ensalada de salmón, quinoa, queso feta y verduras
50min
Risotto de quinoa con calabaza asada
40 dk