Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de agua
- 3 cucharaditas de sal
- 600 g de bulbo de hinojo cortado en octavos
- 24 tomates cherry cortados en mitades
- 150 g de aceitunas negras sin hueso
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vino blanco
- 2 dientes de ajo
- 6 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1143 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tabulé de coliflor al vapor
40 min
Hinojo "a la parmesana"
1h 25min
Pak choi al vapor con aliño de soja y sésamo
15min
Ensalada turca de pepino, hinojo y yogur - Turquía
10 Min
Pastel de patata con kale
1 godz. 40 min
Ensalada de trigo sarraceno con salsa de hierbas
30 min
Ensalada japonesa de pepino con aliño aromático de hierbas
15min
Berenjenas confitadas
35 min
Berenjenas con salsa de miso
50 min
Kale, broccolini y arándanos con almendras
30 min
Sopa de kale con crujiente de beicon
35 min
Crema de hinojo
30 min