Compatibele versies
Bol de trigo tierno, verduras y hummus de remolacha
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hummus de remolacha
- 2 dientes de ajo
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- 300 g de remolacha cocida, en trozos
- 30 g de zumo de limón
- 50 g de semillas de sésamo tostado
- 1 cucharadita rasa de sal
- 50 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de curry en polvo
- 1 pellizco de comino molido
Cocción de verduras y trigo
- 1500 g de agua
- 400 g de batatas en dados (aprox. 2 cm)
- 1 cucharada de sal
- 200 g de trigo tierno
- 300 g de ramilletes de brócoli
Para servir
- 100 g de hojas baby de ensalada variada
- 12 rabanitos en rodajas finas
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 cucharadas de semillas de sésamo tostado
- aceite de oliva para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1500 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 13.22 g
- Koolhydraten
- 41.69 g
- Vetten
- 15.41 g
- Vezels
- 11.42 g
Alternatieve recepten
Risotto de quinoa con calabaza asada
40 min
Poke de quinoa con salmón
45 Min
Hummus de lentejas
5 Min
Ensalada detox con kale
10 Min
Curry verde thai vegetariano y arroz al horno con lemon grass
1h 20 min
Hummus
5 Min
Curry verde thai vegetariano
35 Min
Pita vegetariana israelí (sabich)
40 min
Ensalada de lentejas al estilo griego
15 Min
Sopa de shiitake, lima y azafrán
25 min
Ensalada de verduras asadas con salsa de anacardos
2h 45min
Bol de quinoa con garbanzos y salsa tahini
40 min