Hinojo "a la parmesana"

Hinojo "a la parmesana"

4.4 20 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 25min
6 raciones

Ingrediënten

  • 120 g de pan blanco duro
  • 60 g de anacardos tostados sin sal
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 1 diente de ajo
  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 40 g de aceite de oliva
  • 700 - 800 g de bulbo de hinojo en rebanadas de aprox. 7 mm de grosor (ver sugerencia)
  • 800 g de tomate triturado en conserva
  • 3 - 4 ramitas de albahaca fresca
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 1 cucharadita de sal

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 726 mg
Eiwitten 5 g
Calorieën 945 kJ / 226 kcal
Vetten 13 g
Vezels 7.7 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 26 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...