Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de agua
- 250 g de judías verdes frescas en trozos de 1cm
- 130 g de pimiento rojo en dados de 1 cm
- 130 g de berenjena en dados de 1 cm
- 100 g de calabacín en dados de 1 cm
- 4 - 5 cucharadas de algas variadas deshidratadas
- ½ diente de ajo
- 40 g de cebolla roja en trozos
- 40 g de chalotas en trozos
- 10 g de alcaparras
- 50 g de pepinillos en vinagre
- 40 g de aceite de sésamo
- 1 - 2 cucharadita sal
- perejil fresco picado
- semillas de sésamo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 402 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 536.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de cuscús con berenjena, pimiento y tomates cherry
30min
Ensalada de hinojo y manzana
20 min
Ensalada de quinoa con calabacín y zanahoria
1 godz. 30 min
Tarta fría de espárragos y guisantes
5sa 15 dk
Ensalada de espelta con salmón y verduras
45 min
Timbal de quinoa con aguacate y tomates confitados
45 min
Ensalada templada con kale, judías blancas, nueces y bayas de goji
40min
Medallones de verduras sin gluten con salsa de yogur
1h
Ensalada tibia de bulgur con calabaza
50min
Ensalada de espelta perlada a la griega
1h
Ensalada Waldorf con pollo
30min
Ensalada de bulgur con rúcula, melocotón y aguacate
35min