Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hojas de repollo rellenas de mijo
-
250
g de mijo en grano
of 250 g de bulgur - 1200 g de agua
- 6 - 12 hojas de col rizada (6 hojas grandes o 12 hojas pequeñas)
- 180 g de cebolla en mitades
- 2 dientes de ajo
- 200 g de setas frescas (por ej. champiñones, shiitake)
- 20 g de mantequilla
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal (ajuste a su gusto)
- ½ - ¾ cucharadita de pimienta negra molida (ajuste a su gusto)
Salsa
- 30 g de mantequilla
- 80 g de nata (mínimo 30% de grasa)
- ½ - ¾ cucharadita de sal (ajuste a su gusto)
- ¼ - ½ cucharadita de pimienta negra molida (ajuste a su gusto)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1185 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Falafel de lentejas rojas y coliflor
2u. 30min
Curry indio de verduras
40min
Dal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35min
Quinoa con verduras y salsa tahini
45 Min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2 godz. 40 min
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2 godz. 10 min
Pilaf de lentejas y bulgur con calabaza
50 min
Paté de berenjena y pimiento
50 min
Pastel de lentejas
1 godz. 55 min
Pilaf de mijo con remolacha y judías verdes
20 Min
Ensalada templada de mijo, lentejas y granada
2 godz. 50 min
Paté libanés de berenjena (Baba ganoush)
1h 15 min