Compatibele versies
Socca con cobertura de atún, aceitunas y alcaparras
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de harina de garbanzos
- 250 g de agua
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- ½ cucharadita de sal
- 1 cebolla roja en cuartos
- 1 diente de ajo
- 1 tomate en trozos
- 100 g de atún en aceite escurrido
- 1 cucharada de aceitunas negras sin hueso
- 1 cucharada de alcaparras aclaradas y escurridas
- 1 pellizco de orégano seco
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 2 - 3 hojas de albahaca fresca cortadas en juliana fina
- 1 pellizco de chile seco desmenuzado (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4753 kJ / 1140 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fingers de pescado al horno con salsa de calabaza
40min
Pizza integral con berenjena asada picante
50 min
Empanada integral de brócoli, kale y queso
1h 15 min
Hummus
5min
Pizza integral con tomates cherry, rúcula y mozarella fresca
40min
Hummus
5min
Pizza integral con tomate y mozzarella
1h
Tahini - Oriente Próximo
20 Min
Crêpes de harina de garbanzos rellenas de ensalada de berenjenas
1h 15 min
Minipizzas de coliflor y queso con tomate (sin gluten)
1h
Galette de cebolletas y queso con mayonesa de tofu
1h 15 min
Paté libanés de berenjena (Baba ganoush)
1h 15 min