Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)

Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)

4.3 16 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 5min
6 unidades

Ingrediënten

Masa
  • 140 g de agua
  • 150 g de harina de fuerza
  • 150 g de harina integral
  • 30 g de mantequilla clarificada (Ghee), ver receta básica
  • 15 g aceite de girasol
  • 1 cucharadita de sal
Relleno de coliflor
  • 10 g cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
  • 200 g de ramilletes de coliflor
  • 1 diente de ajo
  • 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 5 mm)
  • 1 chile verde fresco (sin semillas)
  • 20 g de mantequilla clarificada (Ghee), y algo más para freír
  • ¼ de cucharadita de comino en grano
  • ¼ de cucharadita de pimienta de Cayena molida

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 unidad

Eiwitten 5.5 g
Calorieën 1041 kJ / 249 kcal
Vetten 10.3 g
Vezels 3.1 g
Koolhydraten 33.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...