Compatibele versies
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 140 g de agua
- 150 g de harina de fuerza
- 150 g de harina integral
- 30 g de mantequilla clarificada (Ghee), ver receta básica
- 15 g de aceite de girasol
- 1 cucharadita de sal
Relleno de coliflor
- 10 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 200 g de ramilletes de coliflor
- 1 diente de ajo
- 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 5 mm)
- 1 chile verde fresco (sin semillas)
- 20 g de mantequilla clarificada (Ghee), y algo más para freír
- ¼ de cucharadita de comino en grano
- ¼ de cucharadita de pimienta de Cayena molida
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1041 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 33.7 g
- Vetten
- 10.3 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Naan indio
1 godz. 40 min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2 Std. 45 Min
Tabulé - Líbano
2h 15min
Berenjenas rellenas y salsa de yogur con azafrán - Irán
1h
Pan rústico de cúrcuma
9h 30min
Arroz kashmiri - India
30min
Samosas vegetarianas de boloñesa de lentejas y berenjena
1h 30min
Empanadas libanesas de espinacas (Fatayers) - Líbano
2h 15min
Fritos de cebolla (Bhaji) - India
30min
Vindaloo de cordero - India
1 godz. 40 min
Pizza alsaciana de calabaza y gorgonzola (Flammkuchen)
1h 30min
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1h