Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 150 g de remolacha cocida en trozos
- 80 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 pellizco de azúcar
- 300 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- ½ achicoria roja (aprox. 150-180g)
- 1 pellizco de sal
- 30 g de aceite de oliva
Montaje
- aceite de oliva
- harina de fuerza
- 200 g de queso gallego (tetilla o Arzúa Ulloa) en rebanadas
- 6 nueces peladas (12 mitades)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 534.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Samosas vegetarianas de boloñesa de lentejas y berenjena
1h 30 min
Empanadillas de calabaza, espinacas y cebolla caramelizada
2 godz.
Empanada integral de brócoli, kale y queso
1h 15min
Crêpes de harina de garbanzos rellenas de ensalada de berenjenas
1h 15min
Panisses (bastones de garbanzos)
1h 30 min
Pan de maíz, sardinas a la parrilla y piquillos
3 godz. 45 min
Pan de soda irlandés
35min
Pan de maíz (Broa de milho)
3h 30 min
Colines integrales con semillas de amapola
2 Std. 10 Min
Panes al vapor (Bao buns)
30 min
Empanadillas de puerro y queso
1h
Hummus de remolacha
10 min