Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 150 g de remolacha cocida en trozos
- 80 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 pellizco de azúcar
- 300 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- ½ achicoria roja (aprox. 150-180g)
- 1 pellizco de sal
- 30 g de aceite de oliva
Montaje
- aceite de oliva
- harina de fuerza
- 200 g de queso gallego (tetilla o Arzúa Ulloa) en rebanadas
- 6 nueces peladas (12 mitades)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 534.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hamburguesas de lentejas y quinoa
1hod.
Pan naan con hummus (HESTAN CUE)
1h 40min
Tahini - Oriente Próximo
20 min
Garbanzos thai con gambas, leche de coco y lemon grass
25min
Baba ganoush de calabaza
35 min
Falafel de lentejas rojas y coliflor
2hod. 30min
Hummus
5 min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1 godz. 5 min
Pita vegetariana israelí (sabich)
40 Min
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1 Std. 10 Min
Buñuelos de hojas de remolacha
50 Min
Bao buns vegetarianos
40 Min