Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 150 g de remolacha cocida en trozos
- 80 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 pellizco de azúcar
- 300 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- ½ achicoria roja (aprox. 150-180g)
- 1 pellizco de sal
- 30 g de aceite de oliva
Montaje
- aceite de oliva
- harina de fuerza
- 200 g de queso gallego (tetilla o Arzúa Ulloa) en rebanadas
- 6 nueces peladas (12 mitades)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 534.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al curry con leche de coco
30 Min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1 Std. 5 Min
Bizcocho de quinoa y cacao al vapor
3h 15min
Pan rústico de setas y pistachos
2h 30min
Pan de soda irlandés
35 Min
Schiacciata de remolacha con salmón ahumado
2 Std. 15 Min
Pizza de invierno
9 Std.
Galletas saladas de cúrcuma con dip de atún
1 Std.
Pizza de mascarpone y arándanos
1h 30min
Muffins de calabaza con feta y de espinacas con provolone
1 Std.
Panecillos integrales de cúrcuma con paté de shiitake, salmón ahumado y aguacate
2h 50min
Tarta de plátano y dulce de leche (Banoffee pie)
30 Min