Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de pulpa de calabaza en dados de 2 cm
- 250 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 40 g de azúcar moreno
- 60 g de mantequilla
- ½ cucharadita sal
- 1 cucharadita de canela molida
- ¼ de cucharadita de jengibre molido
- ¼ de cucharadita de nuez moscada molida
- ¼ de cucharadita de clavo molido
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 - 2 cucharadas de leche
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 831 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 28.5 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 305.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Magdalenas de manzana y dátiles (sin azúcar)
1h
Bizcocho de calabacín
1h 30min
Scones con pasas y nueces
30 min
Pastel de calabaza al cacao con cobertura de fresa
1h 30min
Cake especiado de melón
1h 25 min
Bollos suizos de calabaza y canela
2h
Bizcocho de calabaza y nueces sin azúcar
1h 15 min
Bizcocho de calabaza y harina de espelta
50 min
Cake de manzana y especias
1h 15 min
Bizcocho especiado de ciruelas pasas
2h
Magdalenas integrales de calabaza (sin huevo)
1h 20 min
Panecillos calabaza
2h 30 min