Compatibele versies
Pappardelle de garbanzos con mejillones (sin gluten)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca de garbanzos (pappardelle)
- 150 g de harina de garbanzos casera o certificada sin gluten
- 150 g de harina sin gluten Adpan® mix repostería (y algo más para trabajar la masa)
- 3 huevos
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra (optioneel)
Salsa
- 1 diente de ajo
-
1 - 2
pimientas de Cayena secas enteras
of 1 trozo de guindilla seca - 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para servir)
- 100 g de vino blanco seco
- 1000 de mejillones frescos limpios
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2120 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 23.92 g
- Koolhydraten
- 52.29 g
- Vetten
- 24.39 g
- Vezels
- 6.14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2h
Tostas de pan esenio de 3 sabores
72 godz.
Lasaña sin gluten
2h
Masa quebrada (sin azúcar, sin gluten y sin lácteos)
40min
Tortitas de gruyère (sin gluten)
30min
Pan de soja verde, maíz y garbanzos (sin gluten)
3h
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Pan crujiente de trigo sarraceno
1h 30min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Pizza sin gluten en sartén
30min
Crêpes de trigo sarraceno con chía y leche de almendras (Galette bretonne)
30min
Pan exprés sin gluten
1h