Pappardelle de garbanzos con mejillones (sin gluten)

Pappardelle de garbanzos con mejillones (sin gluten)

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u.
4 raciones

Ingrediënten

Pasta fresca de garbanzos (pappardelle)
  • 150 g de harina de garbanzos casera o certificada sin gluten
  • 150 g de harina sin gluten Adpan® mix repostería (y algo más para trabajar la masa)
  • 3 huevos
  • 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra (optioneel)
Salsa
  • 1 diente de ajo
  • 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
    1 trozo de guindilla seca
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para servir)
  • 100 g de vino blanco seco
  • 1000 de mejillones frescos limpios
  • 1 cucharadita perejil fresco picado

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Eiwitten 23.92 g
Calorieën 2120 kJ / 507 kcal
Vetten 24.39 g
Vezels 6.14 g
Koolhydraten 52.29 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...