Compatibele versies
Pappardelle de garbanzos con mejillones (sin gluten)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca de garbanzos (pappardelle)
- 150 g de harina de garbanzos casera o certificada sin gluten
- 150 g de harina sin gluten Adpan® mix repostería (y algo más para trabajar la masa)
- 3 huevos
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra (optioneel)
Salsa
- 1 diente de ajo
-
1 - 2
pimientas de Cayena secas enteras
of 1 trozo de guindilla seca - 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para servir)
- 100 g de vino blanco seco
- 1000 de mejillones frescos limpios
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2120 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 23.92 g
- Koolhydraten
- 52.29 g
- Vetten
- 24.39 g
- Vezels
- 6.14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fideos soba con salsa picante (sin gluten)
40 Min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1h 10min
Lasaña sin gluten
2h
Roscón de Reyes sin gluten
2h 45min
Scones sin gluten
30 Min
Crostata con salami y queso (sin gluten)
1小时 20 分钟
Pan árabe sin gluten
1 Std. 30 Min
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1h 15min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1小时 20 分钟
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 Min
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2h