Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 chiles secos (sin tallo ni semillas)
- 3 ñoras (sin tallo ni semillas)
- 1 cucharada de garam masala (ver receta básica)
- 1 cucharadita de semillas de amapola
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 trozo de jengibre fresco (2-3 cm)
- 6 dientes de ajo
- 50 g de vinagre
- 800 g de carne de cordero en trozos, sin nervios (en trozos de aprox. 4 cm)
- 70 g de aceite de girasol
- 400 g de cebolla en cuartos
- 50 g de tomate concentrado
-
1
cucharadita de pulpa de tamarindo
of 3 ciruelas pasas sin hueso - 1 cucharadita de azúcar moreno
- 400 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1566 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 27.3 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tandoori masala - Subcontinente indio
10 min
Estofado de cordero con leche de coco (Rendang) - Malasia
55min
Pollo en salsa de yogur - India
35 min
Guiso de ternera (Kuruma iraichchi) y pan roti de coco - Sri Lanka
1h 40min
Curry de pollo ceilandés (Koththu roti) - Sri Lanka
1 godz. 20 min
Arroz kashmiri - India
30 min
Pasta de curry rogan josh - Subcontinente indio
10 min
Tabulé - Líbano
2 godz. 15 min
Sopa de pollo y leche de coco (Tom kha kai) - Tailandia
45min
Pollo tikka masala
30 min
Cordero garam masala con arroz basmati
50min
Garam masala - Subcontinente indio
5min