Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 ramitas de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 250 g de cebolla en cuartos
- 4 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 2 cucharadas de garam masala
- 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 2-3 cm)
- 1 cucharadita de cúrcuma molida
- 800 - 900 g de pierna de cordero deshuesada, en trozos de 2-3 cm (sin nada de grasa ni nervios)
- 1 yogur natural (125 g)
- 500 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 180 g de arroz basmati
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1816 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 22.9 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ramen con pollo y pak choi - Japón
45 min
Pollo salteado con anacardos (Kung Pao) - China
35 min
Pollo korma (India)
50 min
Pasta de curry rogan josh - Subcontinente indio
10min
Pollo en salsa de yogur - India
35 min
Pollo tikka masala
30 min
Vindaloo de cordero - India
1 Std. 40 Min
Tandoori masala - Subcontinente indio
10min
Estofado de cordero con leche de coco (Rendang) - Malasia
55 min
Curry de cordero y cuscús con pepino y menta (Cocción lenta)
6 Std. 30 Min
Curry de pollo ceilandés (Koththu roti) - Sri Lanka
1h 20 min
Naan indio
1 Std. 40 Min