Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 filete de lubina (aprox. 200 g) muy fresco
- 40 g de zumo de lima
- 1 diente de ajo
- 1 trozo de raíz de jengibre fresca (del tamaño de 1 diente de ajo)
- 3 - 4 ramitas de cilantro fresco
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 30 g de aceite de oliva
- 1 trozo de cebolla roja en juliana fina (optioneel)
- brotes germinados de alfalfa, para decorar (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 518 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 10.37 g
- Koolhydraten
- 1.06 g
- Vetten
- 8.55 g
- Vezels
- 0.16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 godz.
Ceviche de corvina
2u. 40min
Causa limeña de atún
1h 20min
Tartar thai de salmón
45 Min
Tataki de atún
30 Min
Tartar de buey
10 Min
Causa limeña
1 Std. 10 Min
Tiradito de lubina nikkei
15 Min
Ceviche de pulpo
10 Min
Ceviche de dorada a los cítricos
1 Std. 10 Min
Ceviche de salmón
10 Min
Steak tartare
30 Min