Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lentejas castellanas secas
Falafel de lentejas
- 150 g de cebolla en trozos
- 15 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 15 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 3 cucharaditas de comino molido
- 2 cucharaditas de ras el hanout
- 1 cucharadita sal
- 300 g de aceite de oliva para freir
Verduras
- 200 g de zanahoria en trozos de 3 cm
- 300 g de repollo liso blanco en trozos de 4-5 cm
- 400 g de agua
- 300 g de batata en dados de 1 cm
- 300 g de ramilletes de brócoli pequeños
Salsa de yogur y montaje
- 200 g de yogur natural
- 10 g de miel
- 20 g de zumo de limón
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- 5 ramitas de cebollino fresco picado
- 30 g de espinacas baby frescas
- 1 granada (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1547 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 14.3 g
- Natrium
- 497.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse vegana de chocolate
2sa 15 dk
Patatas asadas Tex-Mex veganas
9h 25min
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40 dk
Falafel de lentejas rojas y coliflor
2sa 30 dk
Arroz basmati (Cocción de arroz)
35 dk
Mayonesa a la francesa
5 dk
Curry de cordero y cuscús con pepino y menta (Cocción lenta)
6 Std. 30 Min
Pan naan con hummus (HESTAN CUE)
1sa 40 dk
Salsa de yogur masala (Raita masala) - India
5 dk
Curry de garbanzos rogan josh - India
25 dk
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2sa 40 dk
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1h 10min