Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 cucharaditas de semillas de cilantro
- 2 cucharaditas de comino en grano
- 1 cucharadita de semillas de mostaza negra
- 1 palo de canela (cortado en 3-4 trozos)
- 1 cucharadita de semillas de cardamomo
- 1 cucharadita de semillas de fenogreco
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 3 cucharaditas de cúrcuma molida
- 2 cucharaditas de jengibre molido
- 2 chiles rojos secos (sin pedúnculo ni semillas)
- Voeding
- per 60 g
- Calorieën
- 528 kJ / 126 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cordero garam masala con arroz basmati
50min
Kofta de cordero en pan pita - Turquía
50min
Curry en polvo - Subcontinente indio
10 min
Siete especias japonesas (Shichimi togarashi)
45 min
Baharat turco - Oriente Próximo
15min
Pasta de curry verde
30 min
Pasta de curry rogan josh - Subcontinente indio
10 min
Zatar - Oriente Próximo
5 Min
Vindaloo de cordero - India
1h 40 min
Tandoori masala - Subcontinente indio
10 min
Garam masala - Subcontinente indio
5 Min
Naan indio
1h 40 min