Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucharada de mantequilla para engrasar
-
2
cucharadas de sémola de trigo para espolvorear
of 2 cucharadas de copos de avena y semillas de linaza para espolvorear -
250
g de granos de espelta
of 250 g de granos de trigo - 1250 g de agua
-
10
g de melaza de caña
of 10 g de miel -
20
g de levadura prensada fresca desmenuzada
of 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (8 g) - 50 g de harina de fuerza y algo más para espolvorear
- 10 g de vinagre balsámico
- 1 cucharadita de sal
-
100
g de pipas de girasol
of 60 - 80 g de semillas variadas (por ej. pipas de calabaza o semillas de linaza)
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 409 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de centeno con masa agria
154 Std.
Pan integral con muesli
4 godz.
Pan de molde integral con espinacas
1 Std. 40 Min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Pan integral con harina multicereales
3 godz. 50 min
Pan de molde con semillas de amapola
2 godz. 10 min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2 godz. 40 min
Pan plano de centeno
2 godz. 10 min
Pan de nueces
3h 45min
Pan de cinco semillas
1h 50min
Pan integral de molde
3 Std.
Panecillos al vapor
2 godz. 10 min