Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 170 g de perlas de tapioca
- 100 g de arroz de grano redondo
- 170 g de arroz integral
- 300 g de leche
- 35 g de aceite de oliva (y un poco más para trabajar la masa)
- 1 huevo
- 25 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de vinagre de sidra
- 1 cucharadita de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
- 1 cucharada de hierbas provenzales secas
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 cucharada de psyllium
- aceite de oliva para untar
Cobertura
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 80 g de cebolla en trozos
- 50 g de zanahoria en trozos
- 40 g de puerro en trozos
- 30 g de apio
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de tomate concentrado
- 50 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras (consultar lista FACE) desmenuzada
- 100 g de crème fraîche
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- 150 g de guisantes (frescos o congelados)
- 100 g de jamón cocido en tiras (consultar lista FACE)
- 200 g de queso gouda en lonchas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2789 kJ / 667 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 68.2 g
- Vetten
- 34.54 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h
Minimuffins de sarraceno y miel (sin gluten)
1 Std. 15 Min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Pan de molde sin gluten
14 godz.
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Pan exprés sin gluten
1h
Pizza tropical sin gluten
1h
Pan de brioche sin gluten
2h 50 min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Crêpes sin gluten
45 Min
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2h 50 min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50 min