Quiche de puerro y tomate (sin gluten)

Quiche de puerro y tomate (sin gluten)

4.3 28 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
8 raciones

Ingrediënten

Masa
  • 140 g de arroz integral
  • 40 g de habas secas de soja blanca
  • 2 huevos
  • 35 g de aceite de oliva
  • 1 ½ cucharaditas de sal
Relleno
  • 200 g de queso emmental en trozos
  • 300 g de agua
  • 500 g de puerro en rodajas (1 cm)
  • 1 trozo de mantequilla para engrasar el molde
  • 150 g de dados de beicon (consultar lista FACE)
  • 300 g de tomates en trozos
  • 3 huevos
  • 200 g de nata
  • 1 cucharada de fécula de patata (consultar lista FACE)
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 1 pellizco de nuez moscada molida

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Eiwitten 19.53 g
Calorieën 1605 kJ / 384 kcal
Vetten 26 g
Vezels 3.01 g
Koolhydraten 17.95 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...