Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g de almendras crudas sin piel
- 140 g de avellanas crudas
- 200 g de leche
- 450 g de miel
- 200 g de mantequilla en trozos
- 200 g de harina de centeno
- 200 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 100 g de azúcar moreno
- 3 huevos
- ¼ de cucharadita de sal
- 2 cucharadas rasas de canela molida
- 1 cucharada de jengibre en polvo
- ¼ de cucharadita de nuez moscada molida
- 140 g de naranja confitada en dados de 0,5 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1164 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 31.1 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 70.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2 Std. 15 Min
Bizcocho de uvas rojas y aceite de oliva
1h 40 min.
Bizcocho persa de zanahoria y coco - Irán
2 godz. 20 min
Pan rústico de higos y aceitunas
2 Std. 15 Min
Scones con pasas y nueces
30min
Cake a la cerveza negra
50min
Cinnamon rolls de calabaza
2 Std. 15 Min
Bizcocho de sémola con miel y almendras
1 Std. 30 Min
Magdalenas de castañas
20 Min
Cake de manzana y especias
1h 15min
Bizcocho especiado de ciruelas pasas
2h
Bizcocho de calabacín
1 Std. 30 Min