Pan rústico de higos y aceitunas

Pan rústico de higos y aceitunas

4.5 15 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
20 rebanadas

Ingrediënten

  • 80 g de aceitunas negras
  • 80 g de higos secos en mitades
  • 60 g de nueces en mitades
  • 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
  • 200 g de harina de centeno
  • 450 g de harina de trigo
  • 300 g de agua
  • 40 g de levadura prensada fresca desmenuzada
  • 2 cucharaditas de sal
  • 100 g de aceite de oliva

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 rebanada

Natrium 0.2 mg
Eiwitten 4.9 g
Calorieën 830 kJ / 198 kcal
Vetten 7.6 g
Vezels 3.1 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 28.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...