Compatibele versies
Risotto al azafrán con mousse de calabacín y crujiente de beicon
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse de calabacín y mascarpone
- 320 g de agua
- 200 g de calabacín con piel, en trozos de 2-3 cm
- 2 hojas de gelatina
- 100 g de queso mascarpone
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 1 cucharadita de tomillo seco
- ½ cucharadita de sal
Crujiente de beicon
- 250 g de beicon ahumado en lonchas
Risotto de azafrán
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 60 g de chalota en mitades
- 2 dientes de ajo
- 60 g de mantequilla en trozos
- 320 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco
- 800 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 2 - 3 pellizcos de hebras de azafrán
- ½ cucharadita sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3161 kJ / 755 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 45.7 g
- Vetten
- 55.2 g
- Verzadigd vet
- 30.3 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1509.2 mg
Alternatieve recepten
Estofado cremoso de pavo y puerro
35 min
Puerros en salsa de nata con mejillones y berberechos al vapor
1h
Flan de guisantes con salsa de queso
40 min
Espinacas a la crema con huevos poché
35 min
Risotto
30min
Puré de patata
50min
Salsa de queso azul
10 Min
Ternera Stroganoff
1h
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1h 50min
Fondue de carne (borgoña)
1h
Soufflés de queso (sin gluten)
45min
Crème brûlée
4 godz. 30 min