![Crumble de tomates y albahaca Crumble de tomates y albahaca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BFA54047-A8AA-42E0-AB38-B2FA8D9A3F3E/Derivates/193304d6-fa0a-4bbe-9107-2b2b76307d8c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumble
- 200 g de harina
- 90 g de queso parmesano rallado
- 100 g de mantequilla (fría, en trozos)
- 1 cucharada de orégano seco
Cocción de verduras y horneado
- 380 g de cebolla
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1000 g de tomates maduros pelados (en cuartos)
- 10 - 12 hojas de albahaca fresca (troceadas con la mano)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1686.8 kJ / 403.5 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 34.3 g
- Vetten
- 25.1 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pie de pollo y setas
45min
Crumble de fresas
50min
Patatas y verduras gratinadas
40min
Pastel de maíz
45min
Crumble de tomate y cuscús al azafrán
45min
Crumble de batatas con beicon
1h 40min
Verduras gratinadas con salsa de queso azul
1 Std. 30 Min
Risotto al azafrán con mousse de calabacín y crujiente de beicon
1 Std. 45 Min
Costrada de queso brie
50min
Dip de pepino y ricota
10min
Guarnición de guisantes partidos al estilo inglés
20min
Pastel de patata
1 Std. 15 Min