Crumble de tomates y albahaca

Crumble de tomates y albahaca

4.2 26 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
6 raciones

Ingrediënten

Crumble
  • 200 g de harina
  • 90 g de queso parmesano rallado
  • 100 g de mantequilla (fría, en trozos)
  • 1 cucharada de orégano seco
Cocción de verduras y horneado
  • 380 g de cebolla
  • 40 g de aceite de oliva
  • 1 cucharada de azúcar
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 1000 g de tomates maduros pelados (en cuartos)
  • 10 - 12 hojas de albahaca fresca (troceadas con la mano)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 10.2 g
Calorieën 1686.8 kJ / 403.5 kcal
Vetten 25.1 g
Vezels 3.7 g
Koolhydraten 34.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...