Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 250 g de leche entera
- 80 g de aceite de oliva
-
15
g de levadura prensada fresca
of 1 ½ cucharadita de levadura de panadería deshidratada instantánea (6 g) - 350 g de harina de fuerza
- 15 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 10 g de menta fresca (solo las hojas)
- 50 g de queso manchego
- 75 g de queso cremoso
- 1 ½ cucharaditas de semillas de sésamo negro
Para preparar los fatayer
- harina de fuerza para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1h
Bougatsa griega con miel y pistachos
4h 45min
Ensalada marroquí de berenjenas (zaalouk)
55 min
Soufflé al Grand Marnier®
1h
Empanadas libanesas de espinacas (Fatayers) - Líbano
2h 15 min
Pastela de pato con albaricoques y piñones
50min
Samosas de pera con salsa de chocolate a la pimienta
45 min
Rosquillas de batata (Kuih keria) - Malasia
2h 20min
Chuparquías (Chebakia)
4h
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2 Std. 45 Min
Pudin con plátano y chocolate
50min
Buñuelos de calabacín, queso feta y menta
40 Min