Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 250 g de leche entera
- 80 g de aceite de oliva
-
15
g de levadura prensada fresca
of 1 ½ cucharadita de levadura de panadería deshidratada instantánea (6 g) - 350 g de harina de fuerza
- 15 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 10 g de menta fresca (solo las hojas)
- 50 g de queso manchego
- 75 g de queso cremoso
- 1 ½ cucharaditas de semillas de sésamo negro
Para preparar los fatayer
- harina de fuerza para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caracolas de canela
2u.
Cake especiado de Navidad
3 godz. 50 min
Dip coreano con manzana (Sagwa-ssamjang) - Corea
10min
Cuernos de gacela
1h 30min
Cassata siciliana
6 godz. 30 min
Focaccia con manzana al tomillo
2u. 10min
Ensalada de cuscús con dátiles y almendras
15min
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1h 10min
Ensalada de cuscús y garbanzos al estilo marroquí
45min
Cuscús con pollo en salsa de ciruelas pasas
45min
Tarta de manzana americana (Apple pie)
1u.
Focaccia de Puglia
1u.