Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 200 g de leche condensada
- 40 g de mantequilla
- 5 g de vainilla líquida
- 50 g de pistachos (sin piel y sin sal)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2275 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 35.8 g
- Verzadigd vet
- 19.1 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 61.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 Std. 50 Min
Crema catalana de chocolate
40 min
Bombones de chocolate blanco
3sa 10 dk
Florentinos
1h 15min
Financieros de chocolate con leche y nueces pacanas
2 Std. 15 Min
Trufas de chocolate negro
4 godz. 30 min
Bombones de toffee
3h 15min
Trufas de coco
1 Std. 40 Min
Trufas de café
8 godz. 30 min
Bavaroises de chocolate con menta
2 Std. 15 Min
Paté de champiñones y nueces
5min
Praliné de almendras
1h 10min