Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa sablé
- 150 g de harina de repostería
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- 75 g de mantequilla fría (en trozos pequeños)
- ½ pellizco de sal
- 35 g de azúcar glas
- 1 yema de huevo
- 10 g de leche fría
- 1 huevo batido (para pintar la masa)
Relleno
- 500 g de cerezas deshuesadas
- 60 g de azúcar
- 50 g de zumo de limón
- 15 g de maicena
- 60 g de mermelada de cerezas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1053 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 4.01 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 9.8 g
- Vezels
- 1.55 g
Alternatieve recepten
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1h
Tarta de frutas de verano
5 Std.
Tarta de merengue y fresas
1h 10min
Charlota de albaricoques con crema de limón
13 godz.
Tarta de manzana americana (Apple pie)
1h
Tarta de manzana y pera
50min
Tarta de ciruelas
1 Std. 5 Min
Clafouti de cerezas
1h 20min
Tarta de nuez
1 Std. 15 Min
Tarta de Linz (Linzertorte)
1h
Tarta de ciruelas
1h
Bizcocho con melocotón y dulce de leche
1h 20min