Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa sablé
- 150 g de harina de repostería
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- 75 g de mantequilla fría (en trozos pequeños)
- ½ pellizco de sal
- 35 g de azúcar glas
- 1 yema de huevo
- 10 g de leche fría
- 1 huevo batido (para pintar la masa)
Relleno
- 500 g de cerezas deshuesadas
- 60 g de azúcar
- 50 g de zumo de limón
- 15 g de maicena
- 60 g de mermelada de cerezas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1053 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 4.01 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 9.8 g
- Vezels
- 1.55 g
Alternatieve recepten
Tarta de manzana americana (Apple pie)
1h
Strudel de manzana
1h 20min
Tarta de naranja
5h
Mermelada de cerezas
35 min
Tarta de Linz (Linzertorte)
1h
Mince pies
1h
Tarta de ciruelas
1h 5min
Tarta de ciruelas
1h
Tarta de manzana y pera
50 min
Charlota de chocolate con fresas y frutos rojos
4h 45min
Clafouti de cerezas
1h 20min
Pastel francés con fresas (millasson)
1h 10min