Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g pig’s tail, cut in pieces (3 cm)
- 150 g chicken feet, claws removed
- 1850 g water
- 150 g black beans, soaked for 1 hour
- 20 g Chinese ham, cut in slices
- 6 Hokkaido scallops, rinsed
- ½ tsp salt, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 461 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 394 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Cantonese Steamed Fish
40min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Yam Rice
45min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25h 10 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Ginger Pork
25min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min