Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g pig’s tail, cut in pieces (3 cm)
- 150 g chicken feet, claws removed
- 1850 g water
- 150 g black beans, soaked for 1 hour
- 20 g Chinese ham, cut in slices
- 6 Hokkaido scallops, rinsed
- ½ tsp salt, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 461 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 394 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 Std. 25 Min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25h 10min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Green Papaya Fish Soup
2 Std. 15 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Tomato-egg soup
20 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min